5650 Calvin Klein Sport Watch.jpeg

Sport Watch

Calvin Klein

Varenr.
5650
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 2 999

"Sport Klokke" fra Calvin Klein

Tøff sport klokke i sølvfarget stål.

Sport er en klokke fra Calvin Klein med sporty utsenede og tøffe detaljer.
Vi har også flere kule klokkevarianter inne.

Kasse/Lenke material: Stål
Glass: Mineral
Verk: Quartz
Vanntetthet: 3 bar (30 meter)
Diameter: 44 mm

Sveitsik urverk: Kjent som de beste urverkene i verden. Klokker med sveitisk urverk har et kvalitetsstempel av høyeste karat.

Rustfri stållenke: Hardfør, langstidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Mineralglass: Det mest brukte glasset på klokker i dag. Om glasset treffer noe hard eller en spiss kant, vil det kunne få riper i seg.

Kvarts ur: Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingningene endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 30 meter
Klassifisert til bar 3 eller 30 meter. Dette vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men utover bør klokken ikke benyttes i forbinnelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttrykk for tillat dykkedybde under vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusj. Verdien (30 meter) refererer til lufttrykket som benyttes i testen om vanntetthet, som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann øker trykkpåvirkingen markant, og derfor kan kun klokken klare begrenset kontakt med vann. 

Kondens: Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker dersom dette skjer for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selv om duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjørws vil fuktigheten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selv om de er vanntette.

Relaterte varer

Progressive Watch
Merke

Calvin Klein

kr 3 299
Gauge Watch
Merke

Calvin Klein

kr 2 999
Modern Watch
Merke

Calvin Klein

kr 2 399
Gauge Sport Watch
Merke

Calvin Klein

kr 3 299