5655 62f641dcd766963cff66bf37_25200064_1_1.jpeg

Gauge Watch

Calvin Klein

Varenr.
5655
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 3 299

"Gauge Klokke" fra Calvin Klein

Klassisk og stilfull klokke designet av Calvin Klein

Gauge er en klokke fra Calvin Kleins herrekolleksjon.
Alle klokkene fra kolleksjonen er bygget rundt et sveitisk urverk.
 

Kasse/Lenke material: Rose/Stål
Glass: Mineral
Verk: Quartz
Vanntetthet: 3 bar (30 meter)
Diameter: 44 mm

Sveitsik urverk: Kjent som de beste urverkene i verden. Klokker med sveitisk urverk har et kvalitetsstempel av høyeste karat.

Rustfri stållenke: Hardfør, langstidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Mineralglass: Det mest brukte glasset på klokker i dag. Om glasset treffer noe hard eller en spiss kant, vil det kunne få riper i seg.

Kvarts ur: Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingningene endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 30 meter
Klassifisert til bar 3 eller 30 meter. Dette vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men utover bør klokken ikke benyttes i forbinnelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttrykk for tillat dykkedybde under vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusj. Verdien (30 meter) refererer til lufttrykket som benyttes i testen om vanntetthet, som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann øker trykkpåvirkingen markant, og derfor kan kun klokken klare begrenset kontakt med vann. 

Kondens: Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker dersom dette skjer for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selv om duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjørws vil fuktigheten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selv om de er vanntette.

Relaterte varer

Modern Watch
Merke

Calvin Klein

kr 2 399
Gauge Watch
Merke

Calvin Klein

kr 2 999
Linked Watch
Merke

Calvin Klein

kr 2 699
Progressive Watch
Merke

Calvin Klein

kr 3 299